Wie zijn wij?

 

Four Advice BV is een samenwerking tussen de Fintro kantoren van Kruishoutem en Nazareth, en dit zowel op het vlak van bankproducten als verzekeringen.

Historiek:

Filip Van Cauwenberghe zijn vader was sinds de jaren ‘70 agent Krediet a/d Nijverheid in Ooike en in 1999 startte Filip met het Kruishoutems Zakenkantoor in Kruishoutem.

De samenwerking met Ignace Vantieghem, die ook actief was in dezelfde branche in Kruishoutem, verliep dadelijk vlot en in 2013 kwam ook zijn zoon Mathieu het team vervoegen.

Peter Van Hulle startte na zijn studies in 1995 bij Krediet a/d Nijverheid, werkte daar vele jaren als commercieel medewerker en later als Personal Banker Fintro en was sinds 2016 kantoorhouder van het Fintro kantoor in Eeklo.

Tom Vanhoecke volgde in 2002 zijn vader Ivan op die in de jaren ’70 het plaatselijk kantoor van Krediet a/d Nijverheid opende op het dorpsplein van Nazareth.

In 2005 werd Krediet a/d Nijverheid omgevormd tot Fintro. Zo werd er een frisse wind geblazen door de toen bijna 90 jarige Belgische bank die werd opgericht door de overheid net na WOI om mede de heropbouw van België mogelijk te maken.

In 2008 werd Fintro opgenomen in de BNP Paribas groep, een wereldspeler met performante producten onder wiens vleugels de zelfstandige kantoren van Fintro verder via hun eigen persoonlijke aanpak, kennis en service hun klanten helpen.

In 2021 staken de vier bankiers en verzekeringsmakelaars de koppen bij elkaar om een vrijwillige samenwerking te starten. Ze kenden mekaar al lang als collega bankiers/makelaars en de neuzen wezen dan ook al snel in dezelfde richting. Op die manier zijn waarden zoals service, continuïteit, gedegen advies en toegankelijkheid gegarandeerd.

Samen met hun ervaren commerciële medewerkers Valerie, Vivianne en Els vormen zij een hecht team dat klaar is voor de toekomst in een steeds veranderende wereld.

Wees welkom voor een vrijblijvend gesprek.